SERVEIS

Ràdio Taxi Puigcerdà posa a disposició dels ciutadans i empreses una àmplia varietat de serveis, orientats a aconseguir la plena satisfacció del client.

Li oferim un servei de transport especialment concebut per a clients que desitgen un nivell superior d'atenció, qualitat i garantia, amb un tractament professional i en tot tipus de modalitats de serveis i de vehicles.

Serveis urbans, realitzats sempre per la ruta més curta, i amb el bon tracte i excel · lent coneixement de la comarca per part dels nostres conductors.
Serveis programats, perquè puguis tenir el teu taxi a una hora i en una data concretes, sense preocupacions per part teva.
Serveis turístics, orientats a proporcionar al visitant una forma de conèixer els punts d'interès de la comarca, en circuits que s'ajusten a les seves preferències.
Recorreguts Turístics per tota la Cerdanya.
Serveis per Empreses.
Serveis per a Agències de Viatges.
Serveis per Companyies d'Assegurances.

I si necessita serveis que surt del normal, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu electrònic radiotaxispuigcerda@gmail.com o mitjançant el nostre formulari de contacte .

 

Senderisme a la Cerdanya
Són molts els camins i rutes "GR" que es troben senyalitzats al llarg i ample de la comarca per facilitar les passejades ja sigui a peu o amb bicicleta de muntanya. Al seu pas el caminant podrà descobrir importants espècies animals i vegetals que han motivat la creació de Reserves de caça, pesca i del
Parque Natural Cadí Moixeró.

LLACS DE MALNIU

Durada 3 h
Desnivell 200 m
Distància 4 km
Des del Refugi de Malniu surt un sender a la dreta, molt ben senyalitzat amb marques grogues i blanques (PR). Aquest sender ens condueix a l'estany de Malniu en 1 hora caminant tranquil · lament. El llac és un dels punts més bonics i pintorescs de la Cerdanya. Es troba al mig d'un bosc de pi negre, ia una considerable altitud (2.260m). Un cop al llac és interessant donar tota la volta, per al que trigarem 1 hora més, aproximadament. Després baixem de nou pel camí de pujada.

 

Excursions a prop de Puigcerdà :

 

Puigcerdà està situada a la comarca de la Baixa Cerdanya, se situa a les províncies deLérida y Gerona. Limita amb Andorra, la comarca de l'Alta Cerdanya, el Ripollès, Berguedà i Alt Urgell.

La comarca de l'Baixa Cerdanya està vertebrada pel riu Segre, que la recorre d'est a oest. Al sud es troben el Cadí i el Moixeró, al nort la Tossa Plana de Lles y el Puigpedrós la separen de Andorra.

La plana, com se l'anomena comunament, tens uns 35 km de llarg per 9 d'ample, amb una altitud entre 1.000 i 1.300 metres. És travessada d'est a oest pel riu Segre.
En la separació entre el Berguedà i la Baixa Cerdanya es troba la serra prepirinenca del Cadí i Moixeró. El cim més elevat és la Roca Punxenta o Pic de Costa Cabirolera de 2.605 m.

 

 El cami dels Bons Homes(El Camino de los Buenos Hombres)o la Ruta de los Cátaros.

És un itinerari cultural en què els aventurers connecten amb el paisatge i la història entre dos punts rellevants per a l'Edat Mitjana càtara: des de Berga (Barcelona) fins Montsegur (França), al llarg de 145 quilòmetres, travessant els Pirineus.

Mes Informació

 
 

 

Antonio Parra Martínez