Radio Taxi Puigcerdà

Associació de Taxistes de la Cerdanya

 

Servei de Taxi las 24 Horas, Excursions concertades, Trayectes turistics per La Cerdanya, Contacti amb nosaltres i consulti els nostres serveis.

 

El portal web de Ràdio Taxi Puigcerdà neix com a resposta a les nostres inquietuds de millora i innovació. Des d'aquestes pàgines et brindem la possibilitat de conèixer i de gaudir dels nostres serveis d'una forma més còmoda, eficaç i econòmica. Benvingut!

 

 

FLOTA DE VEHICLES

Ràdio Taxi Puigcerdà posa a la seva disposició una de les flotes de taxis més moderna. Estem treballant per a vostè les 24 hores els 365 dies de l'any.
Disposem de vehicles de totes les gammes, marques i models.

Vehicles de 4,6 i 8 places
Vehicles monovolums
Vehicles alts o baixos en funció de les necessitats
Vehicle amb porta del darrere o fins i tot amb baca
Vehicles amplis o
de representació

 

 

Vehicle amb remolc de gran capacitat (5,26 m3) per btt, maletes, esquís i materials diversos. Vehicle adaptat per al transport de minusvàlids.

 

 
 

ASSOCIACIÓ DE TAXISTAS     

Ràdio Taxi Puigcerdà constitueix una associació de professionals del sector del taxi orientada a proporcionar a tots els ciutadans de la ciutat de Puigcerdà i la Cerdanya un servei de transport de persones d'alta qualitat.

 

 
PARADES DE TAXIS A PUIGCERDÀ

 

Plaça de Barcelona

 

 

  Plaça de l'Estació

Estenent el nostre servei a internet els estem donant als nostres clients més facilitats, el que de ben segur repercutirà en nosaltres de forma positiva.

 

SERVEIS

Ràdio Taxi Puigcerdà posa a disposició dels ciutadans i empreses una àmplia varietat de serveis, orientats a aconseguir la plena satisfacció del client.

Serveis urbans, realitzats sempre per la ruta més curta, i amb el bon tracte i excel · lent coneixement de la comarca per part dels nostres conductors.
Serveis programats, perquè puguis tenir el teu taxi a una hora i en una data concretes, sense preocupacions per part teva.
Serveis turístics, orientats a proporcionar al visitant una forma de conèixer els punts d'interès de la comarca, en circuits que s'ajusten a les seves preferències.
Recorreguts Turístics per tota la Cerdanya.
Serveis per Empreses.
Serveis per a Agències de Viatges.
Serveis per Companyies d'Assegurances.
I si necessita serveis que surt del normal, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu electrònic
radiotaxispuigcerda@gmail.com o mitjançant el nostre formulari de contacte .

 

LA CERDANYA

La Cerdanya és una de les valls més amples d'Europa, on destaquen la seva altitud mínima (uns milers de metres), la seva orientació d'est a oest i una elevada insolació de l'ordre d'unes 3.000 hores de sol l'any. El conjunt muntanyós està conformat per la Serra del Cadí (meitat occidental), la Serra del Moixeró i altres massissos més orientals com la Tossa d'Alp i el Puigllançada, i el massís de Pedraforca. Més informació a La Cerdanya

 

El temps a Puigcerdà

Ver mapa más grande

 

Nº de visites

    (si està connectat amb un telèfon mòbil amb sistema Android, i no veu el comptador de visites premi Descarregar Flash Player per Android)

Antonio Parra Martínez